Vuur in je team

Posted on Posted in Giant Story

Vuur in je team

Met een vlammend team doelen behalen!

Mensen overtuigen en enthousiast maken, samen met volle focus voor één missie gaan! Wie het vuur in zijn team krijgt, is in staat het maximale uit mensen te halen. Maar hoe doe je dit? Hoe zorg je ervoor dat je team ervoor wil gaan? Hoe krijg je vuur en passie in mensen en hoe zorg je ervoor dat je team samen het einddoel wil behalen?

 

Vuur maken

In deze Topclass leer je van management trainer en top atleet Quillermo Pellicaan hoe je weer vuur in je team krijgt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden maakt Quillermo de koppeling tussen het behalen van organisatiedoelen en extreme sportieve doelen. Hij leert je hoe je jezelf en je team mentaal voorbereidt op het behalen van (extreme) doelen. Want doelen halen lukt alleen wanneer mensen gemotiveerd zijn om deze te halen, wanneer er focus en aandacht is, wanneer er vuur ontstaat!

 

Leer in slechts 3 uur hoe je:

 

  • De organisatiedoelstellingen vertaalt naar concrete en haalbare teamdoelstellingen;
  • Je team meeneemt in je visie;
  • Mensen overtuigt en enthousiasmeert om samen de finish te halen;
  • Vuur en passie in je medewerkers los maakt;
  • Het maximale uit je mensen haalt!

Praktijkgericht

De Topclass heeft een sterk persoonlijk karakter. De focus ligt op je eigen ontwikkeling en op die van je team. Je gaat dan ook naar huis met concrete handvatten zodat je de volgende dag al aan de slag kunt met het aanwakkeren van het vuur in je team.

Vanwege het praktijkgerichte karakter, krijgt je 2 weken voor aanvang van de Topclass een vragenlijst toegestuurd die ingaat op uw persoonlijke situatie. Zo bereidt Quillermo zich in aanloop naar de Topclass voor op een zeer interactieve en praktijkgerichte Topclass waarin hij u gericht kan begeleiden toegespitst op uw specifieke situatie.

 

Boeken

Meer informatie over Quillermo of boeken als spreker. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *