READY? SET. GO!

Wakker het vuur weer aan!

"Je kunt omgeven zijn met aanmaakblokjes, als je zelf een natte krant bent, krijg je het vuur nooit aan!"

“Er zijn veel mensen die goed zijn in wat ze doen, maar niet echt doelen stellen voor zichzelf, zowel privé als zakelijk. Hierdoor ontbreekt het hen vaak aan passie en drive. Als leidinggevende heb ik vaak mijn hoofd gebroken over hoe ik vuur in mijn team kon krijgen. Bestaande technieken waren niet voldoende om écht iets los te maken in mensen. Daarom ontwikkelde ik mijn eigen methode om het vuur in mensen aan te wakkeren!”

Quillermo Pellicaan heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van leiderschap. Hij begon zelf ooit als techneut en ontwikkelde zich vanuit deze positie naar leidinggevende in de IT branche. Hij bekleedde posities als teamlead, projectmanager, operational manager en commercieel manager.

In 2001 maakte Quillermo voor het eerst kennis met het geven van trainingen. In het begin waren dit voornamelijk technische lezingen. Hiermee ontdekte Quillermo zijn passie voor het geven van trainingen en lezingen aan professionals. Waar hij zich in zijn functie op een steeds hoger niveau ontwikkelde, deden ook zijn trainingen dit. Inmiddels is Quillermo uitgegroeid tot een trainer van formaat, die met veel passie en drive de koppeling weet te leggen tussen het behalen van organisatiedoelen en het leveren van extreme sportprestaties.

Tijdens zijn trainingen maakt Quillermo aan de hand van praktijkvoorbeelden de koppeling tussen het behalen van je persoonlijke doelen en extreme sportieve doelen. Hij leert je hoe je jezelf en anderen mentaal voorbereid op het behalen van (extreme) doelen.

Quillermo’s voorliefde voor extreme sporten ontstond toen hij zich inschreef voor zijn eerste Mud Masters wedstrijd. Maanden van tevoren werkte hij naar zijn uiteindelijke einddoel toe, het halen van de finish. Mud Masters was hiermee het begin, vele hardcore survivalprogramma’s volgden, waarin hij merkte dat het behalen van het einddoel alles te maken heeft met zijn mindset.

Zijn nieuwste doel is de Marathon des Sables (MdS), dit is een zevendaagse ultraloop van ruim 250 km die plaatsvindt in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop wordt beschouwd als de zwaarste voettocht ter wereld. Overdag wordt een temperatuur van ruim 45 graden bereikt en ’s nachts zakt het kwik tot onder de 5 graden Celsius. De wedstrijd is naast een fysieke uitputtingsslag ook een mentale tour-de-force.

Lezingen en workshops

Quillermo geeft energieke en interactieve lezingen waarin eye-openers op hoog tempo voorbij komen. De voorbeelden die gebruikt worden zijn eenvoudig te vertalen naar je eigen situatie. Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen, zowel op je werk als ook privé.

Afhankelijk van je wensen zijn de lezingen ook uit te bouwen naar workshops. Klik hier voor info en reserveringen.

Dagvoorzitter

Maakt interactie en legt contact met het publiek.

Krijg meer gedaan

Weg met je zelfopgelegde beperkingen!

De laatste berichten

Krijg meer gedaan

Weg met je zelfopgelegde beperkingen!Het is nodig om mensen te laten inzien dat het leven meer is dan alleen geboren worden, leren, werken en weer doodgaan. Mensen blijven vasthouden aan de patronen die ze kennen, die aangeleerd zijn door hun ouders, die ook geen andere patronen kennen. De dromen die je als kind hebt, verdwijnen op […]

Marathon des Sables training

Een dag uit de training voor de Marathon des Sables Veel mensen vragen me steeds, hoe train je nu voor zo’n evenement als de Marathon des Sables? Ik heb er een filmpje van gemaakt. Het geeft je een beeld waar mijn training uit bestaat.

Interview op “The Unbreakble”

Rudy de Jonge is een bikkel. En wat gaaf is, is dat hij een website heeft waar een hele verzameling bikkels, of badasses, zoals hij het noemt op staan. En ik mag er ook tussen staan!   Quillermo “Q” Pellicaan “Eerst erin springen en dan kijken of je kan zwemmen…”

Bekijk alles