Wat

Wat vertelt hij?

Iedereen heeft zijn of haar verhaal, maar het lijkt wel of veel mensen problemen hebben met het vervolg van het verhaal. Een writersblock op hun eigen verhaal dat ervoor zorgt dat men het maar laat gebeuren. Mensen hebben zoveel potentie en vaak is er maar een klein zetje nodig in de goede richting.

Met het doen van zijn verhaal wil hij mensen aansporen meer te maken van hun leven en carrière. Je krijgt te zien dat alle grote veranderingen beginnen met kleine stapjes. Door pakkende voorbeelden aan te halen op een manier die aanspreekt. Ook Quillermo is begonnen met een droom en ben met vallen en opstaan gekomen waar hij nu is. Zijn verhaal deelt hij graag!

 

Waar gaat het over?

Quillermo spreekt het over het zetten van doelen, het definiëren van plannen, en de zaken opdelen in kleine stukjes. Zijn avonturen hebben een sterk mentaal aspect, iets wat ook niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Mentaliteit is meer dan blind door blijven gaan.

Door ook gepokt en gemazeld te zijn in het bedrijfsleven weet hij zijn ervaringen te koppelen aan zowel vraagstukken in het bedrijfsleven, als de uitdagingen in het echte leven. Hij deelt zijn ervaringen veelvuldig in de vorm van trainingen en lezingen. Hij besteedt aandacht aan het volledige proces van voorbereiding en uitvoering van je plannen en doelen. Het zijn echt niet ineens hele nieuwe inzichten, maar hij legt op een ontwapende en subtiele manier directe verbanden tussen het realiseren van jouw eigen doelen en dromen en het realiseren van een ultra-tocht.

Uniek dia- en videomateriaal zetten de sfeer neer waarmee hij in staat is mensen te bereiken en geïnspireerd te laten kijken naar hun eigen doelen. Elke lezing wordt in overleg afgestemd op het doel van de bijeenkomst. Zijn verhaal is interessant voor bedrijven, managers en teams, voor inspiratie en teambuilding, maar ook voor clubs en verenigingen.

Quillermo geeft ook gratis een aantal keer per jaar presentaties voor verenigingen, sportclubs, buurthuizen en woongroepen die baad hebben bij zijn verhalen.

Start