Giant Story

Krijg meer gedaan

Krijg meer gedaan

Weg met je zelfopgelegde beperkingen!

Het is nodig om mensen te laten inzien dat het leven meer is dan alleen geboren worden, leren, werken en weer doodgaan. Mensen blijven vasthouden aan de patronen die ze kennen, die aangeleerd zijn door hun ouders, die ook geen andere patronen kennen. De dromen die je als kind hebt, verdwijnen op een gegeven ogenblik en worden niets anders dan een schim uit het verleden. Men moet weer durven dromen. Plannen maken en daar voor gaan. Over een barrière heen stappen om de keuzes te maken waardoor mensen weer gaan leven!

 

Hoe pakken we dat aan?

Mensen kunnen veel meer dan ze denken. De dromen die je als mens hebt, worden vaak vooruit geschoven, omdat ze onhaalbaar lijken te zijn. Met een juiste aanpak en instelling is er veel mogelijk. Door de mensen aan de hand van real-life voorbeelden te laten zien wat er kan, willen we mensen motiveren meer van hun leven te maken. Voorbeelden, uitgevoerd door echte mensen die de eerste stap al gezet hebben. Over het ondernemen van grote uitdagingen geven we presentaties en laten we zien hoe je die stappen kan maken om je dromen waar te maken.

 

Maak je doel duidelijk

We hebben het over het zetten van doelen, het definiëren van projecten, en de zaken opdelen in kleine stukjes. Onze avonturen hebben een sterk mentaal aspect, iets wat ook niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Mentaliteit is meer dan blind door blijven gaan.

We delen onze ervaringen veelvuldig in de vorm van trainingen en lezingen. We besteden aandacht aan het volledige proces van voorbereiding en uitvoering van een expeditie. We komen echt niet ineens met geheel nieuwe inzichten, maar leggen op een ontwapende en subtiele manier directe verbanden tussen je eigen doelen en het uitvoeren van een expeditie.

 

Praktijkgericht

De training heeft een sterk persoonlijk karakter. De focus ligt op je eigen ontwikkeling. Je gaat dan ook naar huis met concrete handvatten zodat je de volgende dag al aan de slag kunt met de eerste stappen in het realiseren van je dromen.

Vanwege het praktijkgerichte karakter, krijgt je 2 weken voor aanvang van de training een vragenlijst toegestuurd die ingaat op uw persoonlijke situatie. Zo bereidt Quillermo zich in aanloop naar de training voor op een zeer interactieve en praktijkgerichte training waarin hij u gericht kan begeleiden toegespitst op uw specifieke situatie.

 

Boeken

Meer informatie over Quillermo of boeken als spreker. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *