Training

Sportweek week 37 2016

Hoogstwaarschijnlijk was dit de laatste warme week van 2016. Dat moest nog even gebruikt worden voor een laatste training. De vooruitzichten voor de komende 2 weken zijn een stuk koeler, zo rond de 20 graden. Nou, van mij mag het zo blijven tot en met april volgend jaar. Ik vind dit wel lekker zo. Qua training was het een goede week met een mindere afsluiting.

14281501_1058366304254925_311499756_n
 

Dinsdag

Het was deze dag ruim 30 graden. En vervolgens stond ik in de middag met mijn 20 kg zandzak klaar om de training te gaan beginnen. Ik kon niet echt zeggen dat trainer Huub medelijden had met mij in het weer. Alhoewel die verbaasde blikken van mensen die langs komen en zo’n van het zweet druipende kerel met een 20 Kg zandzak voorbij zien rennen best wel grappig is! Vervolgens stond ook de sled weer op het programma en het aantal kettlebell lunges zijn verhoogd van 30 naar 50 achter elkaar. Dat is serieus meer reps zeg! Uiteindelijk een klein uurtje bezig geweest en ik denk niet dat ik ooit zo nat van het zweet geweest ben waar geen sauna bij te pas kwam.
 

Vrijdag

Op deze vrijdag wilde Huub kijken wat de impact van alle trainingen weer was. Het stond een deadlift sessie op het programma. Dat was leuk om weer eens te doen. Uiteindelijk kon ik met 150 kg nog lekker reps maken, dus de kracht zit er nog. Dat is mooi!
 

Zaterdag

Deze zaterdag was het survival in Udenhout. De survival sport is een mooie sport waar veel techniek bij komt kijken. En dat laatste heb ik dit jaar niet zo heel veel getraind. Dat heb ik geweten. Het eerste gedeelte van de tocht ging best goed, maar door het gebrek aan techniek teveel op kracht gedaan en daardoor kwam de verzuring veel eerder dan gedacht. Helaas mijn bandje kwijt, maar wel een leuke middag gehad. Het lopen tussen de hindernissen ging wel als een speer!
 

Zondag

Ik wilde deze dag weer een lange tocht gaan lopen. Alles geregeld, podcast op de walkman die lang genoeg zou moeten zijn, drinken mee en gaan. Na 4 km word ik wat licht in mijn hoofd. Dus even rustig gewandeld en wat gegeten en gedronken. Na even rustig aan gedaan te hebben weer 4 km gelopen en eigenlijk weer meer van hetzelfde. Nouja, soms gaat het goed en soms niet, dus omgedraaid en rustig naar huis gelopen. Uiteindelijk een kleine 15 km gelopen, de helft van mijn doel van die dag. Waarschijnlijk de naweeën van de survivalrun van gisteren. Volgende week weer gewoon een nieuwe week.

2 thoughts on “Sportweek week 37 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *