Dromen Durven DoenLeven

Wat ik als ondernemer leerde door 200 km in een week hard te lopen

Twee weken geleden heb ik 200 km hardgelopen, met bepakking. Gestart op zaterdag tot zondag een week later, 9 dagen, waarvan ik er 7 gelopen heb. Waarom doe je dit, zul je jezelf afvragen? Ik ben in training voor ’s werelds zwaarste voetrace, de Marathon des Sables, die ik over 4 maanden ga lopen. Een voetrace door de Sahara, waar je in een week 250 km gaat hardlopen, terwijl je geheel zelfvoorzienend bent. Het enige wat je van de organisatie krijgt is water, op rantsoen, dat dan weer wel.

mds-1_800

Deze week was een testweek om te zien waar ik sta. Met name omdat mijn training bestaat uit het optimaliseren van de volumehoeveelheid. Lig ik na die week in de kreukels, of kan ik bij wijze van spreken de dag erna weer meteen door? Deze week geeft informatie of de training werkt, of dat er juist nog aanpassingen nodig zijn.

De week die de trainer en ik hadden uitgekozen om dit te gaan doen, was een week waarin het weer flink parten speelde. In deze week was het temperatuurverschil 12 graden, er was zon, wind, regen, storm en rondvliegende takken. Al met al heb ik 25 uur gelopen in die 9 dagen. Wat heb ik geleerd in deze tijd?

Lees hier het hele verhaal: http://giantpelican.nl/200-km-in-een-week/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *